Naar de hoofdinhoud gaan
Aantal
0

Graslam
Adult
Nat Hondenvoer

Symply natvoer Graslam met Bruine Rijst & Groenten is een smakelijk compleet en evenwichtig recept met sappige stukken vlees en groenten. Deze heerlijke ingrediënten worden zachtjes gekookt tot een fantastische maaltijd voor jouw geliefde viervoeter.
Vanaf 3.50

VIER DE EENVOUDIGE DINGEN

Alle ingrediënten voor een gelukkige hond!

Honden doen niets liever dan rennen, spelen, vangen en spelen in het water. Een warme knuffel, een aaitje over hun buik en een heerlijke maaltijd in hun voerbak is alles wat ze echt willen.

We hebben een voeding gemaakt die evenwichtig, voedzaam, natuurlijk, puur en simpel is. Het is rijk aan vers bereid vlees, dus het is licht verteerbaar en geeft ze alle energie die ze nodig hebben om te laten zien hoeveel ze van je houden. De beste maaltijd voor je beste vriend.

Symply Bowl

DHA voor
hersen-
ontwikkeling

We voegen zalmolie toe die van nature rijk is aan omega 3 en DHA, waarvan wordt aangenomen dat het helpt bij een gezonde ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen.

Tarwe & tarweglutenvrij

Ons hypoallergene recept veroorzaakt geen tarwe- of tarweglutenallergie.

Heerlijk vers
lamsvlees

Smakelijk, zeer goed verteerbaar en boordevol zink en omega-oliën. Vers is het beste!

SAMENSTELLING

Samenstelling

Lam (73%), Bruine Rijst (4%), Erwten (3%), Wortelen (1%), Mineralen, Zalmolie (0,5%), Zeewier (0,12%), Prebioticum - Fructooligosaccharide, Yucca-extract.

 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 12%, ruwe celstof 0,5%, ruw vet 7%, ruwe as 3%, vocht 74%.

 

Nutritionele toevoegingsmiddelen (per kg)

Vitamine A 2.500IU, Vitamine D3 200IU, Vitamine E 30mg. Sporenelementen: Zink (Zink Chelaat van Glycine) 50mg, IJzer (IJzer Chelaat van Aminozuren Hydraat) 10mg, Koper (Koper Chelaat van Glycine) 5mg, Jodium (Calcium Jodaat Anhydraat) 0,5mg.

VOEDINGSADVIES

Voeren met gezond verstand

Symply Meadow Raised Lamb is een volledige dierenvoeding voor honden, maar kan ook worden gebruikt als aanvulling op droogvoedingvan goede kwaliteit (pas bij het mengen de hoeveelheden aan).

Wanneer je Symply voor de eerste keer geeft, raden we aan om het geleidelijk te introduceren over een periode van 1 week. Meng op dag één 25% Symply met 75% van de vorige voeding, maak er op dag drie 50% van beide van, dag vijf is 75% Symply en werk op tot 100% Symply op dag zeven.

 

Een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden. Zorg altijd voor vers, schoon drinkwater. Koel en droog bewaren. Geconserveerd met natuurlijke antioxidanten (gemengde tocoferolen). Vitaminegehalte gegarandeerd tot houdbaarheidsdatum.

Gewicht hond (kg) 1-10 10-25 25-40 40-70
Bakjes per dag ½ tot 1¼ 1¼ tot 1¾ 1¾ tot 2¼ 2¼ tot 3¼

Misschien begint je hond hier ook van te kwispelen