Naar de hoofdinhoud gaan
Aantal
0

Gepocheerde Zalm
Graanvrij Adult
Nat Hondenvoer

- Symply natvoer Gepocheerde Zalm met Aardappel is een smakelijk graanvrij, compleet en evenwichtig recept met sappige stukken vis en groenten. Deze heerlijke ingrediënten worden zachtjes gekookt tot een fantastische maaltijd voor jouw geliefde viervoeter.

Vanaf 3.50

VIER DE EENVOUDIGE DINGEN

Alle ingrediënten voor een gelukkige hond!

Honden doen niets liever dan rennen, spelen, vangen en spelen in het water. Een warme knuffel, een aaitje over hun buik en een heerlijke maaltijd in hun voerbak is alles wat ze echt willen.

We hebben een voeding gemaakt die evenwichtig, voedzaam, natuurlijk, puur en simpel is. Het is rijk aan vers bereid vlees, dus het is licht verteerbaar en geeft ze alle energie die ze nodig hebben om te laten zien hoeveel ze van je houden. De beste maaltijd voor je beste vriend.

Symply Bowl

DHA voor
hersenontwikkeling

Uitstekende niveaus van omega 3 en DHA om te helpen bij een gezonde hersen- en visuele ontwikkeling.

Aardappel

Aardappelen zijn een geweldige leverancier van vitamine C, kalium en magnesium.

Graanvrij

Ons hypoallergene recept veroorzaakt geen graanallergieën.

Heerlijke verse
Zalm

Een smakelijk, goed verteerbaar en boordevol omega-oliën. Vers is het lekkerst!

Samenstelling

Samenstelling

Zalm (86%), Aardappel (3%), Mineralen, Alfalfa, Zeewier (0,12%), Prebiotisch; Fructooligosaccharide, Yucca-extract.

 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 9%, ruwe celstof 0,1%, ruw vet 7,5%, ruwe as 2,5%, vocht 76%.

 

Voedingsadditieven (per kg)

Vitamine A 2.500 IE, Vitamine D3 200 IE, Vitamine E 30 mg. Spoorelementen: zink (zinkchelaat van glycine) 50 mg, ijzer (ijzerchelaat van aminozuren, gehydrateerd) 10 mg, koper (koperchelaat van glycine) 5 mg, jodium (calciumjodaat watervrij) 0,5 mg.

VOEDINGSADVIES

Voeren met gezond vestand

Symply Gepocheerde Zalm is een complete diervoeding voor honden, maar kan ook gebruikt worden als aanvulling op droogvoeding van goede kwaliteit. (Bij het mixen a.u.b. de voerhoeveelheden aanpassen).

Als Symply voor het eerst wordt gevoerd, raden we aan om het geleidelijk over een week te introduceren. Meng op dag één 25% Symply met 75% van de vorige voeding, maak op dag drie 50% van elk, dag vijf is 75% Symply en werk op tot 100% Symply op dag zeven.

 

Een volledige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden. Zorg altijd dat er vers, schoon drinkwater beschikbaar is. Bewaar in een koele, droge plaats. Geconserveerd met natuurlijke antioxidanten (gemengde tocoferolen). Gegarandeerd vitaminegehalte tot de houdbaarheidsdatum.

Hond Gewicht (kg) 1-10 10-25 25-40 40-70
Bakjes per dag ½ to 1¼ 1¼ to 1¾ 1¾ to 2¼ 2¼ to 3¼

Reviews

Misschien begint je hond hier ook van te kwispelen