Naar de hoofdinhoud gaan
Aantal
0

Voordeelpak Mix
Adult
Nat Hondenvoer

Dit Symply voordeelpak natvoer bevat 4 x Kalkoenschotel, 4 x Graslam en 4 x Kippenpastei. Twaalf smakelijke, complete en evenwichtige recepten met sappige stukken vlees en groenten. Deze heerlijke ingrediënten worden zachtjes gekookt tot een fantastische maaltijd voor jouw geliefde viervoeter.

Vanaf 39.95

VIER DE EENVOUDIGE DINGEN

Alle ingrediënten voor een gelukkige hond!

Honden doen niets liever dan rennen, spelen en spelen in het water. Een warme knuffel, een aaitje over hun buik en een heerlijke maaltijd in hun voerbak is alles wat ze echt willen.

We hebben een voeding gemaakt die evenwichtig, voedzaam, natuurlijk, puur en simpel is. Het is rijk aan vers bereid vlees, dus het is licht verteerbaar en geeft ze alle energie die ze nodig hebben om te laten zien hoeveel ze van je houden. De beste maaltijd voor je beste vriend.

Symply Bowl

Heerlijke verse
kip

Een smakelijke en goed verteerbare eiwitbron, want vers is toch het lekkerst!

DHA voor
hersen-
ontwikkeling

We voegen zalmolie toe, die van nature rijk is aan omega 3 en DHA, waarvan wordt aangenomen dat het helpt bij een gezonde ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen.

Heerlijk vers
lamsvlees

Lekker, goed verteerbaar en boordevol zink- en omega-oliën. Vers is het lekkerst!

Heerlijke verse
kalkoen

Een smakelijke en goed verteerbare eiwitbron, want vers is toch het lekkerst!

Samenstelling

Samenstelling

4 x Kalkoenschotel: kalkoen (73%), bruine rijst (4%), erwten (3%), wortelen (1%), mineralen, zalmolie (0,5%), zeewier, prebioticum - fructooligosaccharide, yucca-extract.

4 x Graslam:lamsvlees (73%), bruine rijst (4%), erwten (3%), wortelen (1%), mineralen, zalmolie (0,5%), zeewier, prebioticum - fructo-oligosaccharide, yucca-extract.

4 x Kippenpastei: kip (73%), bruine rijst (4%), erwten (3%), wortelen (1%), mineralen, zalmolie (0,5%), zeewier, prebiotica - fructo-oligosaccharide, yucca-extract.

 

Analytische bestanddelen

Zie individuele productpagina's voor details.

 

Voedingsadditieven (per kg)

Zie individuele productpagina's voor details.

VOEDINGSADVIES

Voeren met gezond verstand

Symply Variety pack is een complete voeding voor honden, maar kan ook gebruikt worden als aanvulling op elke droogvoeding van goede kwaliteit. (Bij het mixen a.u.b. de voerhoeveelheden aanpassen).

Als Symply voor het eerst wordt gevoerd, raden we aan om het geleidelijk over een week te introduceren. Meng op dag één 25% Symply met 75% van de vorige voeding, maak op dag drie 50% van elk, dag vijf is 75% Symply en werk op tot 100% Symply op dag zeven.

 

Een volledige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden. Zorg altijd dat er vers, schoon drinkwater beschikbaar is. Bewaar in een koele, droge plaats. Geconserveerd met natuurlijke antioxidanten (gemengde tocoferolen). Gegarandeerd vitaminegehalte tot de houdbaarheidsdatum.

Hond Gewicht (kg) 1-10 10-25 25-40 40-70
Bakjes per dag ½ tot 1¼ 1¼ tot 1¾ 1¾ tot 2¼ 2¼ tot 3¼

Reviews

Misschien begint je hond hier ook van te kwispelen